KONTOR

Jag är en verksam arkitekt i Stockholm sedan 2008 med en hedersexamen från KTH för mitt examensarbete. Är specialiserad inom tidiga skede i arkitekt projekten i diverse skalor. Konceptutveckling, formgivning, detaljering, snabba 3d visualiserade skisser och illustrationer är typer av uppdrag som jag utför.


2014 fick jag en anställning på Arkitekturskolan på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. 2015 fick jag en fast tjänst som universitetsadjunkt och arbetar än idag som lärare sidan om min varsamhet.


Jag erbjuder tjänster till privatpersoner och företag, från husbyggnad till inredning. Kan gälla alltifrån första skiss till utförandet: idé, skisser, gestaltning, inredning, val av material, bygglovshandlingar, rådgivning, kommunikation med myndigheter och hantverkare. Uppdraget formas efter erat behov.


Är medlem i Sveriges Arkitekters företag service och skriver avtal enligt ABK 09 för konsultuppdrag för ökad trygghet för båda parter.


Läs om företaget på allabolag.se.

Kreditvärde enligt UC SIGILL är GULD; Företaget bedöms ha högsta kreditvärdighet 99,76 % eller större sannolikhet till överlevnad.


Inledande samtal/möte debiteras ej.


Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer.

 

tel: +46 (0)76 428 85 01

email: info@ninataghavi.com