Nina Taghavi, Arkitekt
Nina Taghavi, Arkitekt är en gedigen arkitektkontor som strävar efter kvalité och hållbarhet. Genom tydlig kommunikation i design och process underlättar vi resan som annars kan överraska er med oförutsedda  moment i dom olika skeden. NTA har ett starkt engagemang genom hela projektet som präglar kontorets karaktär med resultatet, nöjda beställare.  


NTA utvecklar mestadels bostäder och inredning, men med en fot i akademin håller vi även ett öppet sinne för nya och innovation lösningar för alla typer av uppdrag. 


Vi tror på att renovera varsamt, att se efter ursprungliga idéns anda och addera det nödvändiga för att få en nystart och den aktuella verksamheten att löpa friktionsfritt med design inslag med spår av vår tid. Vi vet att varje projekt är unik som förtjänar uppmärksamhet och designad lösning till platsen, beställarens och budgetens krav och behov.


Hållbarhet gäller inte bara materialval utan även en miljö som skapar välmående för människor att vistas i.


Medlem i Sveriges Arkitekters företag service och skriver avtal enligt ABK 09 för konsultuppdrag.

"Engagerad, tydlig, punktlig och lätt att samarbeta med."


Carina

Källa: Servicefinder

"Lyhörd, bra ritningar, tydlig process, hjälpsam under hela processen"


Joakim 

Källa: Servicefinder

"Väldigt nöjd med Arkitekt Nina Taghavis arbete. En mycket positiv attityd med stor erfarenhet och skicklighet. Lyckades att omvandla alla mina tankar och idéer till färdiga genomtänkta ritningar som inte ens kommunen hade några synpunkter på."


Behdad

Källa: Servicefinder

"Allt är perfekt. Väldigt seriös, ambitiös och duktig samt med originella ideer."


Mats 

Källa: Servicefinder